HemRumFaciliteterPriser & ReservationKontakta oss  
 
Välkommen till
ALLSTAR GUESTHOUSE
Allstar Guesthouse, Phuket ligger bara tre minuters promenad från vackra Karon Beach. Vi har nära till shopping, nattliv och de bästa restaurangerna i Karon Beach, Phuket. Vårt läge på en liten återvändsgata utan barer med hög musik gör att nattsömnen i våra sköna sängar blir god. Om du bor hos oss i Karon Beach är det väldigt enkelt att åka på en dagstur till ex vis Phi Phi Island, Coral Island, Racha Island för snorkling. Alla stränder i Phuket ligger inom 30 minuters färd med taxi eller motorbike.

Alla våra rum har Air Condition, Stort Kylskåp, Kabel TV, Privat Badrum med Varmt Vatten, Vatten Kokare, Bekväma Sängar med Extra Madrass, vi städar rummen dagligen.

Alla våra gäster på Allstar Guesthouse ringer gratis till Sverige. Vi lovar att trivsel och service, till alla våra gäster, är på en nivå som förväntas på er semester i Phuket. Vårt guesthouse har en familjär stämning som gör att våra gäster återvänder till oss.

Alla moderna bekvämligheter finns inom gångavstånd. Karon Beach ligger endast tre minuters promenad bort och efter en skön dag på stranden så kan ni koppla av i vår bar på Allstar guesthouse.

Karon Beach har många bra matställen och barer där ni kan äta och dricka gott i vänners sällskap. Karon Beach är ett ganska lugnt ställe men önskas mer hålligång så ligger Patong Beach bara några minuters taxifärd bort.
 Rum
Vi har ett stort urval av boende i Karon Beach som passar er budget och utan extra kostnader som tillkommer. Det går att välja mellan våra rena och bekväma Standardrum, Deluxerum, Superdeluxerum och familjerum. OBS. Alla våra svenska gäster ringer gratis till Sverige.

Mer...
 Faciliteter
Allstar Guesthouse bekvämligheter omfattar Svenskt Kaffe, Gratis Wifi Internet, Fullutrustad Bar, Tvätt, Städning, Motorbike parkering, Restaurang, Säkerhetsskåp, Taxiservice, Rese och Rundturs Försäljning. OBS. Alla våra svenska gäster ringer gratis till Sverige.
Mer...
 Priser och reservationer
Allstar Guesthouse har de bästa priserna för bokningar i närheten av Karon Beach i Phuket.Välj mellan våra rena och bekväma Standardrum, Deluxerum, Superdeluxerum och Familjerum.

Förfrågan...
Share |
Användbar information
 
Allstar Guesthouse
513 / 14 Patak Road Karon 83100 Phuket Thailand
Mobile: English +66(0) 835903862 Thai / English 0948049699 Email: allstar.guesthouse@gmail.com
HemRumFaciliteterPriser & ReservationKontakta oss
Allstar Guesthouse. All Rights Reserved. l Design by Phuket Web Design Co; Ltd